Veckans lunchmeny

Vecka  21.

Lunchen serveras  mellan kl  10,30-14.
Dagens lunch ink salladsbuffé, bröd och smör, måltidsdryck samt kaffe, kaka 95 kr
Take Away 85 kr

Veckans sallad
— Husets kycklingsallad Caesar med bacon.

Måndag. 
— Stekt panerad spättafilé serveras med skaldjursröra, citron och kokt potatis.
— Italienska färsbiffar i tomatsås serveras med parmesanrostad potatis.
— Pasta med fläskfilé i pepparsås och riven grana padano.
— Veg: Fylld gratinerad zucchini med dagens tillbehör.

Tisdag.
— Pocherad fiskfilé serveras med citron-sparrissås och potatispuré.
— Klassiska Wallenbergare serveras med gräddsås, lingon, ärtor och potatispuré.
— Pasta med fläskfilé i pepparsås och riven grana padano.
— Veg: Fylld gratinerad zucchini serveras med dagens tillbehör.

Onsdag. 
— Halstrad fiskfilé serveras med hollandaisesås, pressgurka och kokt potatis.
— Fläsklägg serveras med rotmos, senap och en persiljesky.
— Jambalaya serveras med en chilicremé.
— Vegetarisk Jambalaya serveras med en chilicrème.

Torsdag. 
— Stekt panerad spättafilé serveras med gubbröra, skirat smör, citron och kokt potatis.
— Grillbuffé: Karré, biff, chorizo, majskolv, BBQ-sås, bearnaisesås och klyftpotatis.
— Pasta Bolognese med riven grana padano
— Veg: Halloumibiffar serveras med dagens tillbehör.

Fredag.    
— Fisk och skaldjursgratäng serveras med dill-vitvinssås och potatispuré.
— Schnitzel serveras med rödvinssås, kapris, citron, anjovissmör  och stekt potatis.
— Pasta Bolognese med riven grana padano.
— Veg: Halloumibiffar serveras med dagens tillbehör.

Dessert: äppelpaj med vaniljsås
  

To get this menu in English, please press here for an automatic translation.