Veckans lunchmeny

Vecka 42.

Lunchen serveras  mellan kl  10,30-14.
Dagens lunch ink salladsbuffé, bröd och smör, måltidsdryck samt kaffe, kaka 95 kr
Take Away 85 kr

Veckans sallad
— Husets Kycklingsallad Ceasar med bacon.

Måndag. 
— Stekt panerad spättafilé serveras med remouladsås, citron och kokt potatis.
— Pannbiff serveras med löksky, lingon, saltgurka och kokt potatis.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Bönbiffar serveras med dagens tillbehör.

Tisdag.
— Falkegrens strömming serveras med lingon, citron, skirat smör och potatismos.
— Ost-skinfylld schnitzel serveras med rödvinssås, bearnaisesås och stekt potatis.
— Pasta Carbonara med  riven gran padano.
— Veg: Bönbiffar serveras med dagens tillbehör.

Onsdag. 
— Fiskgratäng serveras med krondillsås och potatispuré.
— Klassisk wallenbergare serveras med gräddsås, lingon, ärtor och potatismos.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Bönbiffar serveras med dagens tillbehör.

Torsdag. 
— Soppbuffé: Fisksoppa med aioli, gulaschsoppa med cremé fraiche, ärtsoppa samt pannkakor med sylt och grädde.
— Panerad kycklinglårfilé serveras med jordnötssås, asiatisk gurksallad samt basmatiris.
— Lasagne med tomatsås och riven grana padano.
— Veg: Lasagne med tomatsås och riven grana padano.

Fredag.    
— Havets Wallenbergare serveras med romsås, citron och kokt potatis.
— Viltfärsbiffar serveras med trattkantarellsås, gelé och potatispuré smaksatt med västerbottenost.
— Lasagne med tomatsås och riven grana padano.
— Veg: Lasagne med tomatsås och riven grana padano.

        Dessert: Äppelpaj serveras med vaniljsås.

           

  

To get this menu in English, please press here for an automatic translation.