Veckans lunchmeny

Vecka 46.

Lunchen serveras  mellan kl  10,30-14.
Dagens lunch ink salladsbuffé, bröd och smör, måltidsdryck samt kaffe, kaka 95 kr
Take Away 85 kr

Veckans sallad
— Husets Kycklingsallad Ceasar med bacon.

Måndag. 
— Stekt panerad spättafilé serveras med dansk remouladsås, citron och kokt potatis.
— Högrevsbiff serveras med pepparsås och rostad potatis.
— Pasta Carbonara med  riven grana padano.
— Veg: Chili con Quorn med nachochips och cremé fraiche.

Tisdag.
— Pocherad fiskfilé serveras med räksås och kokt potatis.
— Stekt fläsk med raggmunk eller löksås/bruna bönor och kokt potatis.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Chili con Quorn med nachochips och cremé fraiche.

Onsdag. 
— Havets wallenbergare serveras med romsås, citron och kokt potatis.
— Fläsklägg serveras med rotmos, senap och en persiljesky.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Chili con Quorn med nachochips och cremé fraiche.

Torsdag. 
— Soppbuffé: Fisksoppa med aioli, gulaschsoppa med cremé fraiche, ärtsoppa samt pannkakor med sylt och grädde.
— Långbakad Karré cidergräddsås,, äppelmos och kokt potatis.
— Pasta med kyckling i het currysås och riven grana padano.
— Veg:Bön-rödbetsbiffar serveras med dagens tillbehör.

Fredag.    
— Pocherad fiskfilé serveras med vitvinssås, baconströssel och potatispuré.
— Klassisk Wallenbergare serveras med gräddsås, lingon, ärtor och potatispuré
— Pasta med kyckling i het currysås och riven grana padano.
— Veg: Bön-rödbetsbiffar serveras med dagens tillbehör.

        Dessert: Äppelpaj serveras med vaniljsås.

           

  

To get this menu in English, please press here for an automatic translation.