Veckans lunchmeny

Vecka 39.

Lunchen serveras  mellan kl  10,30-14.
Dagens lunch ink salladsbuffé, bröd och smör, måltidsdryck samt kaffe, kaka 95 kr
Take Away 85 kr

Veckans sallad
— Husets Kycklingsallad Ceasar med bacon.

Måndag. 
— Stekt panerad spättafilé serveras med dansk remouladsås, citron och kokt potatis.
— Mustig högrevsgryta med rödvin, trattkantareller, rökt sidfläsk och potatispuré.
— Pasta Bolognese med riven grana padano.
— Veg: Pasta med quornbolognese och riven gran padano.

Tisdag.
— Vitvinspocherad fiskfilé serveras med sparrissås och kokt potatis.
— Stekt fläsk med raggmunk och lingon eller löksås/bruna bönor och kokt potatis.
— Pasta Bolognese med  riven grana padano.
— Veg: Pasta med quornbolognese och riven grana padano.

Onsdag. 
— Havets Wallenbergare serveras med romsås, citron och kokt potatis.
— Fläsklägg serveras med rotmos, persiljesky och senap.
— Jambalaya serveras med en chilicremé.
— Veg: Jambalaya serveras med en chilicremé.

Torsdag. 
— Soppbuffé: Fisksoppa med aioli, gulaschsoppa med cremé fraiche, ärtsoppa samt pannkakor med sylt och grädde.
— Högrevsbiff serveras med grönpepparsås och stekt potatis.
— Lasagne med tomatsås och riven grana padano.
— Veg: Lasagne med tomatsås och riven grana padano.

Fredag.    
— Fiskgratäng serveras med en chili-limesås och potatispuré.
— Schnitzel serveras med rödvinssås, kapris, citron, anjovissmör och stekt potatis.
— Lasagne med tomatsås och riven grana padano.
— Veg: Lasagne med tomatsås och riven grana padano.

        Dessert: Äppelpaj serveras med vaniljsås.

           

  

To get this menu in English, please press here for an automatic translation.