Veckans lunchmeny

Vecka 17.

Lunchen serveras  mellan kl  10,30-14.
Dagens lunch ink salladsbuffé, bröd och smör, måltidsdryck samt kaffe, kaka 120 kr
Take Away 110 kr

Veckans sallad
—  Husets kycklingsallad Ceasar med bacon.

Måndag. 
— Stekt panerad spättafilé serveras med tartarsås, citron och kokt potatis.
— Ostgratinerad falukorv serveras med tomatsås och potatismos.
— Pasta Bolognese med riven grana padano.
— Vegetarisk Bön-chiligryta serveras med ris och cremé fraiche.

Tisdag. 
— Pocherad fiskfilé  serveras med citronsås, ärtor och kokt potatis.
— Stekt fläsk med raggmunk och lingon eller löksås/ bruna bönor och kokt potatis.
— Pasta Bolognese med riven grana padano.
— Vegetarisk Bön-chiligryta serveras med ris och cremé fraiche.

Onsdag. 
— Torskfilé bourgogne (champinjon, sidfläsk, syltlök, rödvinssås) och kokt potatis.
— Fläskytterfilé serveras BBQ-sås, vitlökscremé och rostad potatis.
— Pasta Bolognese med riven grana padano.
— Vegetarisk Bön-chiligryta serveras med ris och cremé fraiche.

Torsdag.  Säsongens sista soppbuffé.
— Soppbuffé: Fisksoppa med aioli, ärtsoppa med tillbehör samt pannkakor med sylt och grädde.
— Isterband serveras med stuvad potatis och rödbetor.
— Lasagne med tomatsås och riven grana padano.
— Vegetarisk Bön-chiligryta serveras med ris och cremé fraiche.

Fredag.
— Fiskgratäng serveras med hummersås och potatispuré.
— Schnitzel serveras med rödvinssås, kapris, citron, anjovissmör och stekt potatis.
— Lasagne med tomatsås och riven grana padano.
— Vegetarisk Bön-chiligryta serveras med ris och cremé fraiche.

Dessert: Äppelpaj serveras med vaniljsås!

To get this menu in English, please press here for an automatic translation.