Veckans lunchmeny

Vecka 20.

Lunchen serveras  mellan kl  10,30-14.
Dagens lunch ink salladsbuffé, bröd och smör, måltidsdryck samt kaffe, kaka 125 kr
Take Away 115 kr Seniorlunch mellan kl 13-14, 110 kr.

Veckans:
— Husets kycklingsallad Ceasar med bacon.

—Köttbullar serveras med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos.

Måndag. 
— Stekt panerad spättafilé serveras med tartarsås, citron och kokt potatis.
—  Kålpudding serveras med gräddsås, lingon och kokt potatis.
—  Pasta med fläskkött i kantarell-champinjonsås och riven grana padano.
— Veg: Pasta med quorn i kantarell-champinjonsås och riven grana padano.

Tisdag. 
— Pocherad fiskfilé serveras med citronsås, ärtor och kokt potatis.
— Stekt fläsk med raggmunk och lingon eller löksås/bruna bönor och kokt potatis.
— Pasta med fläskkött i kantarell-champinjonsås och riven grana padano.
— Veg: Pasta med quorn i kantarell-champinjonsås och riven grana padano.

Onsdag.
—  Pocherad fiskfilé på norrländskt vis med potatispuré och en tomat-dillsalsa.

— Nötfärsbiff serveras med rödvinsås, en rökig paprikacremé och rostad potatis.
— Pasta med fläskkött i kantarell-champinjonsås och riven grana padano.
— Veg: Pasta med quorn i kantarell-champinjonsås och riven grana padano.

Torsdag. 
— Vitvinsångad fiskfilé serveras med vitvinssås, potatispuré och rostat sidfläsk.
— Wallenbergare serveras med gräddsås, lingon, ärtor och potatismos.
— Lasagne med tomatsås och riven grana padano.
— Veg: Sojafärs-halloumibiff serveras med dagens tillbehör.

Fredag.

— Fiskgratäng serveras med skaldjurssås en potatis-spenatpuck och citronolja.
— Schnitzel serveras med rödvinssås, kapris, citron, anjovissmör och stekt potatis.
— Lasagne med tomatsås och riven grana padano.
— Veg: Sojafärs-halloumibiff serveras med dagens tillbehör.

Dessert: Äppelpaj serveras med vaniljsås!

To get this menu in English, please press here for an automatic translation.