Vecka 20.
Lunchen serveras mellan kl 10,30-14.
Dagens lunch ink salladsbuffé, bröd och smör, måltidsdryck samt kaffe, kaka 125 kr
Take Away 115 kr Seniorlunch mellan kl 13-14, 110 kr.
Veckans:
— Husets kycklingsallad Ceasar med bacon.
—Köttbullar serveras med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos.
Måndag.
— Stekt panerad spättafilé serveras med tartarsås, citron och kokt potatis.
— Kålpudding serveras med gräddsås, lingon och kokt potatis.
— Pasta med fläskkött i kantarell-champinjonsås och riven grana padano.
— Veg: Pasta med quorn i kantarell-champinjonsås och riven grana padano.
Tisdag.
— Pocherad fiskfilé serveras med citronsås, ärtor och kokt potatis.
— Stekt fläsk med raggmunk och lingon eller löksås/bruna bönor och kokt potatis.
— Pasta med fläskkött i kantarell-champinjonsås och riven grana padano.
— Veg: Pasta med quorn i kantarell-champinjonsås och riven grana padano.
Onsdag.
— Pocherad fiskfilé på norrländskt vis med potatispuré och en tomat-dillsalsa.
— Nötfärsbiff serveras med rödvinsås, en rökig paprikacremé och rostad potatis.
— Pasta med fläskkött i kantarell-champinjonsås och riven grana padano.
— Veg: Pasta med quorn i kantarell-champinjonsås och riven grana padano.
Torsdag.
— Vitvinsångad fiskfilé serveras med vitvinssås, potatispuré och rostat sidfläsk.
— Wallenbergare serveras med gräddsås, lingon, ärtor och potatismos.
— Lasagne med tomatsås och riven grana padano.
— Veg: Sojafärs-halloumibiff serveras med dagens tillbehör.
Fredag.
— Fiskgratäng serveras med skaldjurssås en potatis-spenatpuck och citronolja.
— Schnitzel serveras med rödvinssås, kapris, citron, anjovissmör och stekt potatis.
— Lasagne med tomatsås och riven grana padano.
— Veg: Sojafärs-halloumibiff serveras med dagens tillbehör.
Dessert: Äppelpaj serveras med vaniljsås!
To get this menu in English, please press here for an automatic translation.