Veckans lunchmeny

Vecka 33 .

Lunchen serveras  mellan kl  10,30-14.
Dagens lunch ink salladsbuffé, bröd och smör, måltidsdryck samt kaffe, kaka 100 kr
Take Away 90 kr

Veckans sallad
— Husets Kycklingsallad Ceasar med bacon.

Måndag.
— Stekt panerad spättafilé serveras med tartarsås, citron och kokt potatis.
— Biff Lindström med rödvinssås, örtsmör och stekt potatis.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Ratatouille med halloumi och dagens tillbehör.

Tisdag.
— Pocherad fiskfilé serveras med en jordärtskockssås och potatispuré
— Chili con carne med nachochips, cremé fraiche och basmatiris.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Ratatouille med halloumi och dagens tillbehör.

Onsdag. 
— Vinångad fiskfilé med sandefjordsmörsås, pressgurka och kokt potatis.
— parmesanpanerad kycklinglårfilé med tomat-basilikasås och rostad potatis.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Ratatouille med halloumi och dagens tillbehör.

Torsdag.
— Asiatiska fiskfärsbiffar med en chili-limesås och basmatiris.
— Högrevsbiff serveras med champinjonsås, gelé och potatispuré.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Ratatouille med halloumi och dagens tillbehör.

Fredag.  
— Fiskgratäng serveras med skaldjurssås och potatispuré.
— Fläskfilé serveras med bearnaisesås, rödvinssås och klyftpotatis.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Ratatouille med halloumi och dagens tillbehör.

Dessert: Äppelpaj med vaniljsås

        

           

  

To get this menu in English, please press here for an automatic translation.