Veckans lunchmeny

Vecka 40 .

Lunchen serveras  mellan kl  10,30-14.
Dagens lunch ink salladsbuffé, bröd och smör, måltidsdryck samt kaffe, kaka 100 kr
Take Away 90 kr

Veckans sallad
— Husets Kycklingsallad Ceasar med bacon.

Måndag.
— Stekt panerad spättafilé serveras med dansk remouladsås, citron och kokt potatis.
— Biff Lindström serveras med rödvinssås, örtsmör och stekt potatis.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Ratatouille med aioli och dagens tillbehör.

Tisdag.
— Vitvinsångad fiskfiléserveras med chili-limesås och kokt potatis.
— Stekt fläsk med raggmunk och lingon eller löksås/bruna bönor och kokt potatis.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Ratatouille med aioli och dagens tillbehör.

Onsdag. 
— Västerbottenostbakad fiskfilé serveras med räksås och potatispuré.
— Högrevschili serveras med nachochips, gräddfil och potatispuré.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Ratatouille med aioli och dagens tillbehör.

Torsdag.
— Soppbuffe: Fisksoppa med aioli, ärtsoppa, gulaschsoppa med cremé fraiche samt pannkakor med sylt och grädde.
— Viltfärsbiff serveras med kantarellsås, gelé och potatispuré.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Ratatouille med aioli och dagens tillbehör.

Fredag.  
— Halstrad lax serveras med hollandaisesås, citron och kokt potatis.
— Schnitzel serveras med rödvinssås, kapris, citron, anjovissmör och stekt potatis.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Ratatouille med aioli och dagens tillbehör.

Dessert: Äppelpaj med vaniljsås

        

           

  

To get this menu in English, please press here for an automatic translation.