Veckans lunchmeny

Vecka 38.

Lunchen serveras  mellan kl  10,30-14.
Dagens lunch ink salladsbuffé, bröd och smör, måltidsdryck samt kaffe, kaka 100 kr
Take Away 90 kr

Veckans sallad
— Husets Kycklingsallad Ceasar med bacon.

Måndag.
— Stekt panerad spättafilé serveras med dansk remouladsås, citron och kokt potatis.
— Köttfärslimpa serveras med champinjonsås, lingon och kokt potatis.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Chili con quorn serveras med ris och cremé fraiche.

Tisdag.
— Pocherad torskfilé serveras med sandefjordsmörsås, pressgurka och kokt potatis.
— Långbakad Karré serveras med gräddsås, plommon chutney och kokt potatis.
— Pasta Carbonara  med riven grana padano.
— Veg: Chili con quorn serveras med ris och cremé fraiche.

Onsdag. 
— Färskostbakad fiskfilé serveras med rödbetssås och potatispuré.
— Wallenbergare serveras med gräddsås, lingon, ärtor och potatispuré.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Chili con quorn serveras med ris och cremé fraiche.

Torsdag. 
— Soppbuffé: Fisksoppa med aioli, ärtsoppa, gulaschsoppa med creme fraiche samt pannkakor med sylt och grädde.
— Pytt i Panna serveras med stekt ägg, rödbetor och saltgurka.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Chili con quorn serveras med ris och cremé fraiche.

Fredag. 
— Pocherad fiskfilé serveras med vitvinssås, baconströssel och potatispuré.
— Schnitzel serveras med rödvinssås, kapris, citron, anjovissmör och stekt potatis.
—Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Chili con quorn serveras med ris och cremé fraiche.

Dessert Äppelpaj serveras med vaniljsås!

        

           

  

To get this menu in English, please press here for an automatic translation.