Vecka 4.
Lunchen serveras mellan kl 10,30-14.
Dagens lunch ink salladsbuffé, bröd och smör, måltidsdryck samt kaffe, kaka 125 kr
Take Away 115 kr Seniorlunch mellan kl 13-14, 110 kr.
Veckans:
— Husets kycklingsallad Ceasar med bacon.
—Köttbullar serveras med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos.
Måndag.
— Stekt panerad spättafilé serveras med skagenröra, citron och kokt potatis.
— Viltskavsgryta serveras med rårörda lingon och potatispuré.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Vegobullar serveras med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos.
Tisdag.
— Halstrad fiskfilé serveras med tryffel-sparris hollandaisesås, citron och kokt potatis.
— Mörad långbakad karré serveras med gräddsås, äppelkompott och kokt potatis.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg. Vegobullar serveras med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos.
Onsdag.
— Pocherad fiskfilé serveras med citronsås, ärtor och potatispuré.
— Pannbiff servera smed löksky, lingon, saltgurka och kokt potatis.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Vegobullar serveras med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos.
Torsdag.
— Soppbuffé: Fisksoppa med aioli, ärtsoppa med tillbehör samt pannkakor med sylt och grädde.
— Ungersk Gulaschgryta serveras med potatispuré och cremé fraiche.
— Lasagne med tomatsås och riven grana padano.
— Veg: Vegobullar serveras med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos.
Fredag.
— Havets Wallenbergare serveras med romsås, citron och kokt potatis.
— Schnitzel serveras med rödvinssås, kapris, citron, ansjovissmör och stekt poattis.
— Lasagne med tomatsås och riven grana padano.
— Veg: Vegobullar serveras med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos.
Dessert: Äppelpaj serveras med vaniljsås!
To get this menu in English, please press here for an automatic translation.