Veckans lunchmeny

Vecka 50.

Lunchen serveras  mellan kl  10,30-14.
Dagens lunch ink salladsbuffé, bröd och smör, måltidsdryck samt kaffe, kaka 110 kr
Take Away 100 kr

Veckans sallad
— Husets Kycklingsallad Ceasar med bacon.

Måndag. 
— Stekt panerad spättafilé serveras med tartarsås, citron och kokt potatis.
— Pannbiff serveras med champinjonsås, lingon och kokt potatis.
— Pasta Bolognese med  riven grana padano.
— Veg: Pasta Quornbolognese med riven grana padano.

Tisdag.
— Pocherad fiskfilé serveras med sherry-charlottenlökssås och kokt potatis.
— Fläskytterfilé serveras med BBQ-sås, vitlökscremé och rostad potatis.
— Pasta Bolognese med riven grana padano.
—  Veg: Pasta Quornbolognese med riven grana padano.

Onsdag. 
— Pocherad torskfilé serveras med sparris-tryffel hollandaisesås, citron och kokt potatis.
— Fläsklägg serveras med rotmos, senap och en persiljesky.
— Pasta Bolognese med riven grana padano.
— Veg: Pasta Quornbolognese med riven grana padano.

Torsdag.  
— Soppbuffé: Fisksoppa med aioli, ärtsoppa med tillbehör samt pannkakor sylt och grädde.
— Halv special på chorizo med räkrör, rostad lök och potatismos.
— Lasagne med tomatsås och riven grana padano.
— Vegolasagne med tomatsås och riven grana padano.

Fredag.  

— Fiskgratäng serveras med skaldjurssås och duchesspotatis.
— Wallenbergare serveras med gräddsås, lingon, ärtor och potatispuré.
— Lasagne med tomatsås och  grana padano.

— Vegolasagne med tomatsås och riven grana padano.

Dessert Äppelpaj serveras med vaniljsås.

        

           

  

To get this menu in English, please press here for an automatic translation.