Vecka 49.
Lunchen serveras mellan kl 10,30-14.
Dagens lunch ink salladsbuffé, bröd och smör, måltidsdryck samt kaffe, kaka 120 kr
Take Away 110 kr
Veckans sallad
— Husets kycklingsallad Ceasar med bacon.
Måndag.
— Stekt panerad spättafilé serveras med tartarsås, citron och kokt potatis.
— Chili con carne på högrev serveras med ris, nachochips och cremé fraiche.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Chili con quorn serveras med ris, nachochips och cremé fraiche.
Tisdag.
— Ångad fiskfilé serveras med gräslökssås och kokt potatis.
— Stekt fläsk med raggmunk och lingon eller löksås/ bruna bönor och kokt potatis.
— Pasta Carbonara med riven grana padano.
— Veg: Chili con quorn serveras med ris, nachochips och cremé fraiche.
Onsdag.
— Falkegrens strömming serveras med skirat smör, lingon, citron och potatismos.
— Fläskytterfilé serveras med rödvinsås, rökig paprikacremé och rostad potatis.
— Isterband servera smed stuvad potatis och rödbetor.
— Veg: Chili con quorn serveras med ris, nachochips och cremé fraiche.
Torsdag.
— Soppbuffé: Fisksoppa med aioli, ärtsoppa med tillbehör samt pannkakor med sylt och grädde.
— Nötfärsbiff serveras med tomatsalsa, tzatziki och klyftpotatis.
— Pasta Bolognese med riven grana padano.
— Veg: Pasta Quornbolognese med riven grana padano.
Fredag.
— Färskostbakad fiskfilé serveras med vitvinssås och citron-potatispuré.
— Schnitzel serveras med rödvinssås, kapris, citron, anjovissmör och stekt potatis.
— Pasta Bolognese med riven grana padano.
— Veg: Pasta Quornbolognese med riven grana padano.
Dessert: Äppelpaj serveras med vaniljsås!
To get this menu in English, please press here for an automatic translation.